Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Spijkenisse, de rest van Nederland en het land van herkomst
Spijkenisse

Uitvaartverzorging voor Moslims regelen in de omgeving van Spijkenisse

Uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Spijkenisse of een andere plek in Nederland? Uitvaartverzorging voor Moslims in het land van herkomst?

Amacare is de interculturele uitvaartverzorger in Spijkenisse en omgeving. Dit komt door onze combinatie van vele jaren ervaring in het organiseren begrafenissen voor Moslims met onze eigen wil om mensen die een dierbare verliezen bij te staan. Ons team bestaat uit professionele en ervaren uitvaartleiders die kennis hebben van de normen en waarden. Zij houden rekening met de religieuze en culturele gebruiken. Uitvaartverzorging voor Moslims doen wij geheel op maat. We houden niet alleen rekening met de religieuze en culturele gebruiken maar ook met de wensen van de overledene en nabestaanden. Tijdens deze emotionele gebeurtenis ontzorgen wij de nabestaanden waar dit kan. Wij zijn niet voor niets al jaren dé uitvaartverzorger voor Moslims.

Uitvaartverzorging voor Moslims in Nederland regelt Amacare in Spijkenisse

Een begrafenis voor Moslims moet snel geregeld zijn. Daarom is het verstandig om te kiezen voor Amacare uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Spijkenisse. Wij zorgen er namelijk voor dat alles goed verloopt volgens de islamitische tradities. Ook in Nederland kunnen wij regelen dat de overledene nog dezelfde dag wordt begraven. Naast de begrafenis zelf kunnen wij alle bijkomende zaken voor u uit handen nemen zoals:

  • Rouwstukken
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Wassing
  • Aangifte

Kortom: wij verzorgen complete uitvaartverzorging voor Moslims in Spijkenisse en de rest van Nederland.

Uitvaartverzorging voor Moslims in land van herkomst doet Amacare

Naast uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Spijkenisse en Nederland kunnen wij dit in het land van herkomst verzorgen. Wij zorgen voor dé juiste en professionele begeleiding. Daarbij houden we rekening met uw wensen en de geldende voorschriften. Meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op. Wij maken een heldere offerte en bekijken uw verzekering.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter