Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Den haag, de rest van Nederland en het land van herkomst
Den haag

Amacare dé uitvaartverzorging voor Moslims in Den Haag en omgeving

Uitvaartverzorging voor Moslims in Den haag of een andere plaats in Nederland? Of is de wens voor uitvaartverzorging voor Moslims in land van herkomst? Amacare Islamitische Uitvaartzorg uit Den Haag is een interculturele uitvaartverzorger dat al vele jaren begrafenissen voor Moslims regelt. Ons team bestaat uit professionele en ervaren uitvaartleiders die kennis hebben van de normen, waarden, rituelen en regels. Zij houden rekening met de religieuze en culturele gebruiken. Uitvaartverzorging voor Moslims doen wij geheel op maat. We houden niet alleen rekening met de religieuze en culturele gebruiken maar ook met de wensen van de overledene en nabestaanden. Tijdens deze emotionele gebeurtenis ontzorgen wij de nabestaanden waar dit kan. Wij zijn niet voor niets al jaren dé uitvaartverzorger voor Moslims in Den Haag en omstreken.

Uitvaartverzorging voor Moslims in Nederland volgens de rituelen van het geloof

Een begrafenis voor Moslims moet snel geregeld zijn. Daarom is het verstandig om te kiezen voor Amacare Islamitische uitvaartzorg voor uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Den haag. Wij zorgen er namelijk voor dat alles goed verloopt volgens de islamitische tradities. Ook in Nederland kunnen wij regelen dat de overledene nog dezelfde dag wordt begraven. Naast de begrafenis zelf kunnen wij alle bijkomende zaken voor u uit handen nemen zoals:

  • Rouwkaarten
  • Rouwstukken
  • Wassing
  • Aangifte
  • Rouwvervoer

Kortom: wij verzorgen complete uitvaartverzorging voor Moslims in Den haag en de rest van Nederland.

Van uitvaartverzorging voor Moslims in Nederland tot in het land van herkomst staat Amacare voor u klaar!

Naast uitvaartverzorging voor Moslims in de buurt van Den haag en Nederland kunnen wij dit in het land van herkomst verzorgen. Wij zorgen voor dé juiste en professionele begeleiding. Daarbij houden we rekening met uw wensen en de geldende voorschriften. Meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op. Wij maken een heldere offerte en bekijken uw verzekering.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter