Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda en/of land van herkomst
Gouda

Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda en/of land van herkomst

Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda? Een uitvaart laten regelen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en de rituelen van moslims kent? Amacare Islamitische Uitvaartzorg beschikt over een team ervaren uitvaartverzorgers. Zij zijn:

  • Deskundig
  • Op de hoogte van rituelen
  • Voorschriften
  • Zich bewust van de mogelijkheden

Wij begeleiden het afscheid van uw dierbare zo goed mogelijk. We houden daarbij rekening met uw wensen en zijn betrokken. Of het nu gaat om Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda of in het land van herkomst, wij regelen dit op maat.

Islamitische uitvaartzorg op maat

Op zoek naar een bedrijf voor Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda? Dan staan wij voor u en alle nabestaande klaar. Wij zijn namelijk ervaren uitvaartleiders en hebben kennis van religieuze en culturele gebruiken. Zo zorgen wij ervoor dat een begrafenis binnen de Islamitische kaders plaats vindt. Enkele eisen zijn: de eeuwige grafrust, gezicht richting het zuidoosten en een begraafplaats die is voorbehouden aan moslims.

Islamitische uitvaartzorg met alle rituelen

Als het gaat om Islamitische uitvaartzorg zijn wij een bekend begrip in de buurt van Gouda en omgeving. Wij regelen namelijk alle bijkomende zaken zoals: het doen van de aangifte bij de gemeente, het overbrengen van de overledene naar een rouwcentrum of mortuarium, wassing volgens de religieuze voorschriften, rouwbezoeken en rouwvervoer. Maar ook het laten maken van rouwstukken en rouwkaarten. Dit doen wij allemaal naar wens van de overledene en nabestaande. Neem contact op voor meer informatie over Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Gouda.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter