Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Islamitische uitvaartzorg in de buurt van Den haag en/of land van herkomst
Den haag

Islamitische uitvaart verzorgd in de buurt van Den haag en/of land van herkomst

Islamitische uitvaart laten verzorgen in de buurt van Den haag? Een uitvaart laten regelen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is en de rituelen van moslims kent? Amacare Islamitische Uitvaartzorg beschikt over een team ervaren uitvaartverzorgers. Zij zijn:

  • Deskundig
  • Op de hoogte van rituelen
  • Voorschriften
  • Zich bewust van de mogelijkheden

Wij begeleiden het afscheid van uw dierbare zo goed mogelijk. We houden daarbij rekening met uw wensen en zijn betrokken. Of het nu gaat om Islamitische uitvaart in de buurt van Den haag of in het land van herkomst, wij regelen dit op maat.

Islamitische uitvaart op maat

Op zoek naar een bedrijf die een Islamitische uitvaart kan verzorgen in de buurt van Den haag? Dan staan wij voor u en alle nabestaande klaar. Wij zijn namelijk ervaren uitvaartleiders en hebben kennis van religieuze en culturele gebruiken. Zo zorgen wij ervoor dat een begrafenis binnen de Islamitische kaders plaats vindt. Enkele eisen zijn: de eeuwige grafrust, gezicht richting het zuidoosten en een begraafplaats die is voorbehouden aan moslims.

Islamitische uitvaart met alle rituelen

Als het gaat om Islamitische uitvaartzorg zijn wij een bekend begrip in de buurt van Den haag en omgeving. Wij regelen namelijk alle bijkomende zaken zoals: het doen van de aangifte bij de gemeente, het overbrengen van de overledene naar een rouwcentrum of mortuarium, wassing volgens de religieuze voorschriften, rouwbezoeken en rouwvervoer. Maar ook het laten maken van rouwstukken en rouwkaarten. Dit doen wij allemaal naar wens van de overledene en nabestaande. Neem contact op voor meer informatie over Islamitische uitvaart in de buurt van Den haag.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter