Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Islamitische begrafenis in de buurt van Spijkenisse?
Spijkenisse

Islamitische begrafenis in de buurt van Spijkenisse?

Islamitische begrafenis in Spijkenisse, ergens anders in Nederland of in het land van herkomst? Bekijk dan eens de website van Amacare. Amacare verzorgd namelijk uitvaarten voor het Islamitische geloof. Een Islamitische uitvaart heeft vele rituelen, het is altijd een begrafenis en nooit een crematie. Na het overlijden volgt een rituele wassing, deze wassing wordt uitgevoerd door mede gelovigen of familie en altijd van het eigen geslacht. Ze snel mogelijk begraven worden is belangrijk voor moslims en met het aangezicht richting Mekka. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij inspelen op de rituelen van een Islamitische uitvaart. Op deze manier regelen wij een Islamitische begrafenis tot in de puntjes.

Islamitische begrafenis en rituelen

Bij een Islamitische begrafenis wordt stilgestaan bij de gedachte over leven en dood. Allah geeft het leven, Allah neemt het leven. Er wordt geloofd in wederopstanding en het overlijden is de tussenstap naar het eeuwige leven. Na de rituele wassing volgens religieuze voorschriften volgt de Islamitische begrafenis in Spijkenisse of in het land van herkomst. De overledene ligt in het graf op de rechterzijde met het aangezicht richting Mekka, wanneer er begraven wordt in een kist is deze altijd aangepast zodat het mogelijk is om op de zij te liggen. De kosten van een Islamitische begrafenis in de buurt van Spijkenisse hangt af van meerdere factoren. Graag bespreken we uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek zodat we een heldere offerte uit kunnen werken. Is de overledenen verzekerd? Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een goede afhandeling van de kosten.

Islamitische begrafenis en rouwstukken

Bij het verzorgen van een Islamitische begrafenis in:

  • De buurt van Spijkenisse
  • Andere plaatsen in Nederland
  • Land van herkomst

horen uiteraard prachtige rouwstukken. Ook dit verzorgen wij voor u. Aan de hand van uw wensen laten wij rouwstukken maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze tijdig geleverd worden op de gewenste bestemming. Wilt u veel kleur? Liever wit? Echte bloemen of kunstbloemen? Vrijwel alles is mogelijk. Amacare verzorgd een Islamitische begrafenis op prachtige locaties in Spijkenisse en omgeving. Ons team biedt persoonlijke begeleiding en advies. Wij luisteren daarbij naar uw verhaal, nemen alle praktische zaken uit handen en ondersteunen waar nodig. Wilt u een Islamitische begrafenis in de buurt van Spijkenisse laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter