Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Islamitische begrafenis in de buurt van Rotterdam?
Rotterdam

Islamitische begrafenis laten verzorgen in de regio Rotterdam?

Islamitische begrafenis in Rotterdam, ergens anders in Nederland of in het land van herkomst? Bekijk dan eens de website van Amacare. Amacare verzorgdt namelijk uitvaarten voor het Islamitische geloof.

Zoals u weet behoren tot een Islamitische uitvaart vele rituelen. Amacare is uiteraard ook bekend met alle gebruiken maar heeft inmiddels ook ervaring in het organiseren van islamitische begrafenissen. Na het overlijden volgt de rituele wassing, welke u waarschijnlijk graag zelf uitvoert samen met uw eigen familie en dierbaren. Zo snel mogelijk begraven worden is hierna belangrijk, we zorgen voor een aangezicht richting Mekka. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij inspelen op de rituelen van een Islamitische uitvaart. Op deze manier regelen wij een Islamitische begrafenis tot in de puntjes.

Amacare Islamitische Uitvaartzorg houdt de rituelen van een islamitische begrafenis in ere!

Tijdens de Islamitische begrafenis van uw overleden dierbare wordt stilgestaan bij de gedachte over leven en dood. Allah geeft het leven, Allah neemt het leven.

Geloofd wordt in wederopstanding en het overlijden is de tussenstap naar het eeuwige leven. Na de rituele wassing volgens religieuze voorschriften volgt de Islamitische begrafenis in Rotterdam of indien gewenst in het land van herkomst. Amacare begraaft de overledene in het graf op de rechterzijde met het aangezicht richting Mekka. Wanneer de keuze wordt gemaakt om uw overleden dierbare te begraven in een kist is deze altijd aangepast zodat het mogelijk is de overledende op de zij te leggen.

De kosten van een Islamitische begrafenis in de buurt van Rotterdam hangt af van meerdere factoren. Graag bespreken we uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek zodat we een heldere offerte uit kunnen werken. Is de overledenen verzekerd? Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een goede afhandeling van de kosten.

Islamitische begrafenis in Nederland of land van herkomst regelt u bij Amacare

Bij het verzorgen van een Islamitische begrafenis in:

  • De buurt van Rotterdam
  • Andere plaatsen in Nederland
  • Land van herkomst

horen uiteraard prachtige rouwstukken. Ook dit verzorgen wij voor u. Aan de hand van uw wensen laten wij rouwstukken maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze tijdig geleverd worden op de gewenste bestemming. Wilt u veel kleur? Liever wit? Echte bloemen of kunstbloemen? Vrijwel alles is mogelijk. Amacare verzorgd een Islamitische begrafenis op prachtige locaties in Rotterdam en omgeving. Ons team biedt persoonlijke begeleiding en advies. Wij luisteren daarbij naar uw verhaal, nemen alle praktische zaken uit handen en ondersteunen waar nodig. Wilt u een Islamitische begrafenis in de buurt van Rotterdam laten verzorgen?

Neem dan contact met ons op.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter