Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Islamitische begrafenis in de buurt van Den haag?
Den haag

Islamitische begrafenis in Den haag passend bij uw geloof

Ben u een dierbare verloren en wens u een Islamitische begrafenis in Den haag? Het verliezen van een dierbare is altijd een moeilijk moment. Er komt veel op u af. Niet alleen de emotie maar ook het regelen en organiseren van een begrafenis komt op uw pad. Daarom staat Amacare UItvaartverzorging voor u klaar in Den Haag en omgeving voor het organiseren van een Islamitische begrafenis, passend bij uw geloof. U staat er niet alleen voor!

Islamitische begrafenis in Nederland of land van herkomst? 

Met Amacare uit Den Haag organiseert u in Den Haag, heel Nederland, of juist het land van herkomst, een begrafenis geheel passend bij uw Islamitische geloof en normen en waarden. Als Moslim zijnde is het soms lastig uw wensen betreffende een Islamitsche begrafenis te vervullen bij een westerse uitvaartverzorging. Amacare Islamitische Uitvaarzorg uit Den Haag is een uitvaarverzorging speciaal voor een begrafenis die bij u, uw familie en uw gezamenlijke geloof past. Dit zorgt voor een zo aangenaam mogelijke dag op dit moeilijke moment. Wilt u een Islamitische begrafenis in Den Haag door een specialist die alle rituelen kent van het Islamitische geloof? Bekijk dan snel de website van Amacare Islamitische uitvaartzorg, dé specialist in Islamitische begrafenissen!

Islamitische begrafenis volgens uw geloof, normen, waarden en rituelen

Bij een Islamitische begrafenis wordt stilgestaan bij de gedachte over leven en dood. Allah geeft het leven, Allah neemt het leven. Het leven en de mooie herinneringen die hierbij horen worden gevierd en het verlies wordt verwerkt.Tijdens de dienst wordt stilgestaan bij de dood als tussenstap voor het eeuwige leven.

Direct na het overlijden volgt een rituele wassing, welke u waarschijnlijk zelf uitgevoert samen met uw naasten. Zo snel mogelijk begraven worden is belangrijk voor moslims en met het aangezicht richting Mekka. Na deze rituele wassing volgens religieuze voorschriften volgt de Islamitische begrafenis in Den haag of in het land van herkomst.

Hier begint het stuk van de begrafenis dat u kunt uitbesteden aan Amacare. Wij zorgen ervoor dat de overledene op zijn rechterzij wordt begraven met het aanzicht richting Mekka. Kiest u ervoor om te begraven in een kist? Dan passen wij de kist aan zodat het mogelijk is om op de rechterzij te liggen.

Amacare verzorgt de Islamtische begrafenis voor uw dierbare tot in de puntjes!

De kosten van een Islamitische begrafenis in de buurt van Den haag laten zich moeilijk inschatten voor algemeen niveau. De kosten zijn immers afhankelijk van velen keuzes:

  • Locatie
  • Aantal genodigden
  • Bloemen
  • Enzovoorts

Daarom spreken wij graag persoonlijk met u af. Dan krijgen wij een beeld van de situatie, en krijgen we antwoord op onder andere de vraag of de overledene verzekerd is. (Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen voor een goede afhandeling van de kosten.) Tegelijkertijd krijgt u inzicht in de mogelijkheden en kosten.

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij inspelen op de rituelen van een Islamitische uitvaart. Op deze manier regelen wij een Islamitische begrafenis tot in de puntjes.

Van een luisterend oor tot de complete organisatie van een Islamitische begrafenis staan wij voor u klaar in Den Haag en omgeving

Bij het verzorgen van een Islamitische begrafenis in:

  • De buurt van Den haag
  • Andere plaatsen in Nederland
  • Land van herkomst

horen uiteraard prachtige rouwstukken. Ook dit verzorgen wij voor u. Aan de hand van uw wensen laten wij rouwstukken maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze tijdig geleverd worden op de gewenste bestemming. Wilt u veel kleur? Liever wit? Echte bloemen of kunstbloemen? Vrijwel alles is mogelijk. Amacare verzorgd een Islamitische begrafenis op prachtige locaties in Den haag en omgeving. Ons team biedt persoonlijke begeleiding en advies. Wij luisteren daarbij naar uw verhaal, nemen alle praktische zaken uit handen en ondersteunen waar nodig. Wilt u een Islamitische begrafenis in de buurt van Den haag laten verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter