Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Begrafenissen voor Moslims in de buurt van Spijkenisse?
Spijkenisse

Begrafenissen voor Moslims in de buurt van Spijkenisse?

Begrafenissen voor Moslims in de buurt van Spijkenisse en omgeving laten verzorgen door een uitvaartspecialist? Of begrafenissen voor Moslims laten verzorgen in het land van herkomst? Wat uw wensen ook zijn, Amacare Islamitische Uitvaartzorg regelt dit voor u. Wij zijn hier namelijk in gespecialiseerd en zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd. Bij het regelen van begrafenissen voor Moslims komt veel kijken. Ons team is op de hoogte van alle rituelen, normen, waarden en regels. Ook kennen wij de mogelijkheden en regels in Nederland. Door dit met elkaar te combineren verzorgen wij op een professionele manier begrafenissen in Spijkenisse, Nederland en buitenland. Lees hier gerust meer over op onze website.

Begrafenissen voor Moslims in het land van herkomst

Naast het regelen van begrafenissen voor Moslims in de buurt van Spijkenisse en de rest van Nederland kunnen wij dit in het land van herkomst verzorgen. Indien de overledene en nabestaande hiervoor kiest moet er binnen een korte tijd veel geregeld worden. Zo zijn er veel papieren en mensen bij betrokken. Alle bijkomende activiteiten kunnen wij voor u verzorgen zoals:

  • Het doen van de aangifte
  • De formaliteiten bij de ambassade
  • Het vervoer
  • Wassing
  • Internationaal transport

Maar ook het overlijdensgebed door een imam kunnen wij verzorgen. Wij komen vooraf bij u in de buurt van Spijkenisse langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Begrafenissen voor Moslims met alle rituelen

Begrafenissen voor Moslims kennen veel rituelen. Zo is het van belang dat moslims altijd begraven worden en niet gecremeerd. Ook moet dit zo snel mogelijk geregeld worden. Bij het regelen van begrafenissen voor Moslims in de buurt van Spijkenisse en omgeving komt veel kijken. Zo kunnen wij ook de rituele wassing verzorgen.

Wilt u graag weten wat dit kost? Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaande. Wij komen bij u in de buurt van Spijkenisse langs voor een persoonlijk gesprek om vervolgens een offerte te kunnen maken.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter