Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Begrafenissen voor Moslims in de buurt van Rotterdam?
Rotterdam

Begrafenissen voor Moslims in Rotterdam verzorgd door Amacare Islamistische Uitvaartzorg

Begrafenissen voor Moslims in Rotterdam laat u verzorgen door een specialist die kennis heeft van alle rituelen van het Islamitische geloof. Is de wens van de overledenen om begraven te worden in het land van herkomst? Wat de wensen ook zijn, Amacare Islamitische Uitvaartzorg regelt begrafenissen voor Moslims in Rotterdam, rest van Nederland of land van herkomst. Het team van Amacare heeft al jarenlang ervaring en kennis opgebouwd en is gespecialiseerd in het organiseren van Islamitische begrafenissen. Wij staan voor u klaar en nemen graag het regelwerk van u over, zodat u zicht kunt richten op het afscheid. Begrafenissen voor Moslims kent vele rituelen, regels, normen en waarden daarom is het belangrijk dat u een begrafenisondernemer kiest die dit weet. Amacare Islamitische uitvaartzorg uit Den Haag is op de hoogte van alle rituelen en weet de mogelijkheden en regels in Nederland bij een begrafenis. Dankzij onze kennis en expertise verzorgen wij altijd op zeer professionele wijze begrafenissen voor Moslims in Rotterdam, Nederland en land van herkomst. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak

Begrafenissen voor Moslims in het land van herkomst verzorgd door begrafenisondernemer Amacare uit de buurt van Rotterdam

Naast het regelen van begrafenissen voor Moslims in de buurt van Rotterdam en de rest van Nederland kunnen wij dit in het land van herkomst verzorgen. Indien de overledene en nabestaande hiervoor kiest moet er binnen een korte tijd veel geregeld worden. Zo zijn er veel papieren en mensen bij betrokken. Alle bijkomende activiteiten kunnen wij voor u verzorgen zoals:

  • Het doen van de aangifte
  • De formaliteiten bij de ambassade
  • Het vervoer
  • Wassing
  • Internationaal transport

Maar ook het overlijdensgebed door een imam kunnen wij verzorgen. Wij komen vooraf bij u in de buurt van Rotterdam langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Begrafenissen voor Moslims in Rotterdam met rituele wassing

Begrafenissen voor Moslims kennen veel rituelen. Zo is het van belang dat moslims altijd begraven worden en niet gecremeerd. Ook moet dit zo snel mogelijk geregeld worden. Bij het regelen van begrafenissen voor Moslims in de buurt van Rotterdam en omgeving komt veel kijken. Zo kunnen wij ook de rituele wassing verzorgen.

Wilt u graag weten wat dit kost? Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaande. Wij komen bij u in de buurt van Rotterdam langs voor een persoonlijk gesprek om vervolgens een offerte te kunnen maken.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter