Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Begrafenissen voor Moslims in de buurt van Den Haag?
Den Haag

Begrafenissen voor Moslims volgens alle rituelen in Den Haag en omgeving

Begrafenissen voor Moslims in Den Haag en omgeving laten verzorgen door een uitvaartspecialist die bekend is met de rituelen? Amacare Islamitische uitvaartzorg uit Den Haag is dé specialist in islamitische begrafenissen. Ons team is op de hoogte van alle rituelen, normen, waarden en regels van het Islamitische geloof. Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd. Voor u als familie komt veel kijken bij het regelen van begrafenissen voor Moslims, Amacare uit Den Haag kent de mogelijkheden en regels in Nederland en staat u graag bij. Is de wens om in land van herkomst begraven te worden? Onze gespecialiseerde uitvaarverzorgers begeleiden u daarin en staan dag en nacht voor u klaar. Wat uw wensen ook zijn, u bent bij Amacare Islamitische uitvaartzorg aan het juiste adres voor begrafenissen voor Moslims. Dankzij onze ruime ervaring verzorgen wij op een professionele manier Islamitische begrafenissen in Nederland, Den Haag en land van Herkomst.

Land van Herkomst begrafenissen voor Moslims

Bij Amacare Islamitische Uitvaarzorg kunt u naast begrafenissen voor Moslims in Den Haag ook terecht voor begrafenissen in land van herkomst. Wanneer het de wens van de overledene en nabestaande is om de begrafenis te laten plaats vinden in het land van herkomst moet er in korte tijd veel geregeld worden. Er is veel papierwerk te regelen en er zijn veel mensen bij betrokken. Amacare uit Den Haag verzorgt voor u alle bijkomende activiteiten zoals:

  • Het doen van de aangifte van overlijden
  • De formaliteiten bij de ambassade
  • Het rouwvervoer
  • Rituele Wassing
  • Internationaal transport

Ook kunnen wij het overlijdensgebed door een imam voor u verzorgen. Graag komen wij bij u langs in Den Haag en omgeving om uw wensen en onze mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.

Begrafenissen voor Moslims volgens rituelen van het Islamitische geloof

Begrafenissen voor Moslims kennen veel rituelen. Zo is het van belang dat moslims altijd begraven worden en niet gecremeerd. Ook moet dit zo snel mogelijk geregeld worden. Bij het regelen van begrafenissen voor Moslims in de buurt van Den Haag en omgeving komt veel kijken. Zo kunnen wij ook de rituele wassing verzorgen.

Wilt u graag weten wat dit kost? Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaande. Wij komen bij u in de buurt van Den Haag langs voor een persoonlijk gesprek om vervolgens een offerte te kunnen maken.

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Laat uw reactie achter