Slideshow tekst

De specialist in islamitische begrafenissen

Wij  zorgen ervoor dat alles goed wordt geregeld en uitgevoerd

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart
Begrafenissen voor Moslims

Begrafenissen voor Moslims volgens alle Islamitische rituelen

Begrafenissen voor Moslims op maat? Een uitvaartspecialist die begrafenissen voor Moslims kan verzorgen? Amacare Islamitische Uitvaartzorg houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van begrafenissen voor Moslims. Door ons wordt alles tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd. Een Nederlandse uitvaart moet meestal binnen 6 dagen geregeld worden. Behalve als het gaat om een Islamitische begrafenis. Bij Moslims moet dit echter zo snel mogelijk geregeld worden. Dit kan zowel in Nederland als in het land van herkomst. Wij zijn op de hoogte van alle rituelen van een Islamitisch uitvaartproces en houden hier rekening mee. Zo kan de overledene eventueel zonder kist begraven worden. Dit is onder voorwaarden wettelijke toegestaan.

Begrafenissen voor Moslims naar wens

Het team van Amacare Islamitische Uitvaartzorg is gespecialiseerd in het verzorgen van begrafenissen voor Moslim. Dit doen wij op maat. Zo kunnen wij verschillende zaken regelen:

  • Rouwkaarten
  • Rouwstukken
  • Rouwvervoer
  • Reservering van een Islamitisch graf
  • Wassing

Ook kunnen wij de aangifte van het overlijden bij de gemeente aangeven. Wilt u dat de overledene in het land van herkomst begraven wordt? Dit is ook mogelijk. Wij begeleiden dit op een uiterst professionele manier. Neem contact met ons op.

Begrafenissen voor Moslims volgens alle Islamitische rituelen
Laat uw reactie achter

Maak a.u.b. uw keuze:

Amacare Islamitische Uitvaart logo
Amacare Islamitische Uitvaart